Om os / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Hvornår bliver beløbet trukket fra kundens kort ?
”Beløbet debiteres, når varen afsendes”.
 
Fortrydelsesret
 
Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din bestilling og herefter 14 dage til at returnere varen. Vi bytter med et smil om, det så skulle være 1 år siden, du købte produkterne af os! Ved benyttelse af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at:
 -- Varen sendes forsvarligt retur for egen regning.
 -- Varen er i samme stand som ved modtagelsen og ikke bærer præg af at have været brugt.
 
En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
 
Kunden har mulighed for at fortryde et køb, selvom varen er brugt men emballage og vare skal fremstå pæn, så varen stadig kan sælges. Afviger de returnerede varer fra ovenstående, forbeholder vi os ret til at lave nedslag i tilbagebetalingen i overensstemmelse med dansk lovgivning.
 

Reklamationsret

24 måneders reklamationsret.

Husk at kontakte os mudii56@gmail.com før du sender varer retur, da behandlingen af din retursag ellers kan blive forsinket.

Pengene tilbagebetales altid til det kort du benyttede ved betaling.
 
Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører, da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
 
 

Fortrolighedspolitik:

- Garn-biksen-sorring forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.
- Garn-biksen-sorring vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. 
- Garn-biksen-sorring vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Returadresse:
 
Garn-biksen-sorring.dk
Hovedgaden 7b
8641 Sorring


Webshoppen drives af
Garn-biksen-sorring.dk
Hovedgaden 7b
8641 Sorring

CVR nr: 34670625
Telefon +45 21 21 66 53
Garn-Biksen Sorring | CVR: 34670625 | Hovedgaden 7b, 8641 Sorring  | Tlf.: 21 21 66 53